1h a 20min
20min příprava
60min vaření
294 kJ
energetická hodnota na 100g
110 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky8g sacharidy3g bílkoviny
Kuřecí polévka nikdy neomrzí.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
1 ks
cibule
2 lžíce
oleje
400 g
vykostěných kuřecích stehen bez kůže
1,5 l
vody
1 lžíce
bio sypkého zeleninového vývaru
1 hrnek
uvařené rýže
1 lžička
sušeného oregana
200 g
baby špenátu
3 lžíce
čerstvého kopru
- nasekaného
2 lžičky
citronové šťávy
2 špetky
mletého bílého pepře
3 špetky
soli
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájejte.
V hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
Přidejte maso, zalijte vodou, přidejte oregano a sypký vývar.
Vařte, až je maso měkké.
Do polévky přidejte špenát a vařte 5 minut.
Do polévky dejte uvařenou rýži, polévku podle potřeby osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou.
Podávejte posypané koprem.