Prostreno.cz

Velikonoční jehněčí kolínka

K velikonocům patří jehněčí maso.

  • 6h a 0min

    4h a 0min příprava

    2h a 0min vaření

  • 453 kJ / 108 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy6g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Suroviny na marinádu promíchejte v pekáčku, nebo vhodné misce a do marinády vložte očištěná jehněčí kolínka. Přikryjte je a nechte marinovat minimálně 24 hodin, občas maso otočte.
  2. Maso vyndejte, osušte, vložte do jiného pekáčku a maso osolte.
  3. Maso pokapejte olejem, přidejte kuličky pepře a nového koření, nakrájenou cibuli, rozmarýn, zalijte vývarem a pečte v troubě doměkka.

TIP:

Pře dopečením můžete maso potřít trochou medu rozmíchaném v pivu.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,40g
  • Sacharidy:

    265,40g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    164,07g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 108 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Zapečené rybí filety

(2 hlasů)

Rybí krokety

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Velikonoční jehněčí kolínka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat