Prostreno.cz

Velikonoční jehněčí kolínka

K velikonocům patří jehněčí maso.

  • 6h a 0min

    4h a 0min příprava

    2h a 0min vaření

  • 613 kJ / 146 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy7g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Suroviny na marinádu promíchejte v pekáčku, nebo vhodné misce a do marinády vložte očištěná jehněčí kolínka. Přikryjte je a nechte marinovat minimálně 24 hodin, občas maso otočte.
  2. Maso vyndejte, osušte, vložte do jiného pekáčku a maso osolte.
  3. Maso pokapejte olejem, přidejte kuličky pepře a nového koření, nakrájenou cibuli, rozmarýn, zalijte vývarem a pečte v troubě doměkka.

TIP:

Pře dopečením můžete maso potřít trochou medu rozmíchaném v pivu.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,80g
  • Sacharidy:

    370,60g
    • Cukry:

      23,60g
  • Tuky:

    161,23g
  • Vláknina:

    164,00g

Aktivita pro spálení: 146 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
723 kJ

Dušené jehněčí maso se smetanou

(3 hlasů)
1h a 20min
986 kJ

Jehněčí kari

(1 hlasů)
1h a 50min
738 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Velikonoční jehněčí kolínka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat