Prostreno.cz

Pečený jehněčí krk

Marinovaný jehněčí krk s granátovým jablkem.

  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 1224 kJ / 292 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy4g
tuky29g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na 4 porce.
  2. V nízké misce smíchejte všechny suroviny na marinádu.
  3. Do marinády vložte porce masa a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Předehřejte troubu na 180 °C.
  5. Maso vložte do pekáčku, na maso položte plátky másla, podlijte vývarem a pečte doměkka.
  6. Před podáváním posypte porce masa jadérky granátového jablka a zakápněte šťávou z granátového jablka.
  7. Podávejte se salátem z čerstvého zelí a bramborovou kaší.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,80g
  • Sacharidy:

    266,70g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    208,20g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 292 kcal

36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

87

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečený jehněčí krk

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat