Prostreno.cz

Vepřové maso na pórku

Minutka z vepřového masa s pórkem.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 863 kJ / 206 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy11g
tuky21g

Ingredience na

  • 800 vepřového masa - kýta, kotleta
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého černého pepře
  • 2 lžíce másla
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks velký pórek
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 lžíce rozinek sultánek
  • 1 lžička čerstvého nastrouhaného zázvoru
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 3 lžíce tmavé instantní jíšky

Postup přípravy

  1. Plátky masa osolte, opepřete a zvolna opečte doměkka na oleji s máslem. Měkké maso vyndejte na talíř.
  2. Na stejnou pánev nasypte na silné plátky nakrájený celý pórek, zalijte smetanou, přidejte zázvor, sojovou omáčku, rozinky a jíšku. Duste 15 minut.
  3. Přidejte maso a prohřejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na pórku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat