Prostreno.cz

Treska v rajčatové omáčce

Treska je velice chutná mořská ryba. S rajčaty bude na vašem stole vynikat chuťově i vzhledově.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 40min

    10min příprava

    30min vaření

  • 458 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na 4 lžících oleje orestujte nakrájenou cibulku a pažitku. Přidejte nakrájená rajčata i s nálevem, cukr, sójovou omáčku a natrhaný tymián. Duste 5 minut.
  2. Vložte filety, posypte solí a pepřem, přikryjte a duste 10 minut.
  3. Mezitím potřete větvičky s rajčaty olejem. Položte na alobal a v troubě vyhřáté na 200°C pečte 10 minut. Na talíře dejte omáčku, porci ryby a větvičku rajčat.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,34g
  • Sacharidy:

    216,37g
    • Cukry:

      9,79g
  • Tuky:

    105,90g
  • Vláknina:

    20,15g

Aktivita pro spálení: 109 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska v rajčatové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat