Prostreno.cz

Treska v rajčatové omáčce

Treska je velice chutná mořská ryba. S rajčaty bude na vašem stole vynikat chuťově i vzhledově.

01.07.2011 lanvin
40min

10min příprava

30min vaření

455 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na 4 lžících oleje orestujte nakrájenou cibulku a pažitku. Přidejte nakrájená rajčata i s nálevem, cukr, sójovou omáčku a natrhaný tymián. Duste 5 minut.
  2. Vložte filety, posypte solí a pepřem, přikryjte a duste 10 minut.
  3. Mezitím potřete větvičky s rajčaty olejem. Položte na alobal a v troubě vyhřáté na 200°C pečte 10 minut. Na talíře dejte omáčku, porci ryby a větvičku rajčat.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,82 g
  • Sacharidy:

    50,62 g
    • Cukry:

      21,69 g
  • Tuky:

    110,14 g
  • Vláknina:

    17,20 g

Aktivita pro spálení:

718 kcal
89

minut jízdy na kole

68

minut běhu

214

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
337 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
505 kJ

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
685 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska v rajčatové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba