Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s malinovou omáčkou

lanvin
3hlasy
Hodnotit

55min

25min příprava

30min vaření

1094 kJ

energetická hodnota na 100g

230 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:24g tuky6g sacharidy5g bílkoviny

Ne, není to chyba v názvu receptu, nebojte se experimentovat, ve výsledku je tato kombinace více než skvělá.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce tresky - á180 g
  • 2 hrnky čerstvých malin
  • 100 ml vody
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžíce balsamico octa
  • 1 lžička soli
  • 0.5 lžičky hrubě mletého pepře
  • 4 plátky másla
  • 1 lžíce oleje
  • 4 lístky čerstvé máty

Postup přípravy

  • Půl hrnku malin odložte na zdobení.
  • Do rendlíku nasypte 1,5 hrnku malin, přidejte vodu, hnědý cukr, balsamico ocet a přiveďte k varu. Na mírném ohni duste 5-8 minut, nebo až se rozpustí cukr a maliny se rozvaří.
  • Maliny propasírujte přes sítko. Omáčku lehce osolte a opepřete.
  • Porce ryby osolte, opepřete a opečte je zvolna v pánvi na másle s olejem dozlatova.
  • Hotovou rybu podávejte s malinovou omáčkou, ozdobené malinami a posypané nasekanou mátou.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

3 hlasy
1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

3 hlasy
1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Minutka z tuňáka

Minutka z tuňáka

6 hlasů
30min 880 kJ 180 Kč
Pstruzi s koprem

Pstruzi s koprem

1 hlas
35min 745 kJ 300 Kč
Grilovaná ryba s cherry rajčaty

Grilovaná ryba s cherry rajčaty

1 hlas
35min 771 kJ 400 Kč
Ryba s pomerančovou omáčkou

Ryba s pomerančovou omáčkou

2 hlasy
60min 554 kJ 250 Kč
Domácí rybí karbanátky

Domácí rybí karbanátky

3 hlasy
1h a 15min 741 kJ 300 Kč
Křupavé krevety

Křupavé krevety

3 hlasy
45min 677 kJ 400 Kč

Články nejen o vaření