Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Crostini se sýrem s modrou plísní

lentilka
2hlasy
Hodnotit

35min

25min příprava

10min vaření

1457 kJ

energetická hodnota na 100g

99 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:22g tuky24g sacharidy14g bílkoviny

Crostini – oblíbený Italský předkrm.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 ks velké francouzské bagety
  • 150 g čerstvého smetanového sýra
  • 150 g sýra s modrou plísní - např. Gorgonzola
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 2 lžíce hrubě mletých vlašských ořechů
  • 8 kuliček červeného hroznového vína
  • 4 lístky čerstvé bazalky
  • 1.5 lžíce medu - volitelné

Postup přípravy

  • Bagetu nakrájejte na plátky, plátky uložte na plech vyložený pečícím papírem a potřete je olejem.
  • Plech vložte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte do zlatova.
  • Omyté víno nakrájejte na plátky.
  • V misce rozmačkejte sýr Gorgonzola, přidejte smetanový sýr, zakysanou smetanu, na plátky nakrájené lístky bazalky, ořechy a nakrájené hroznové víno.
  • Vše promíchejte a sýr namažte na opečené plátky bagety.
  • Připravené crostini se sýrem můžete pokapat medem.
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

2 hlasy
252kJ 130 Kč
Marinovaný sýr feta

Marinovaný sýr feta

2 hlasy
20min 1322kJ 90 Kč

Podobné recepty

Grilované krevety s medovou hořčicí

Grilované krevety s medovou hořčicí

4 hlasy
30min 376 kJ 140 Kč
Sýr čedar v šunce

Sýr čedar v šunce

3 hlasy
20min 499 kJ 85 Kč
Okurková rolka plněná bambusovými výhonky

Okurková rolka plněná bambusovými výhonky

4 hlasy
25min 335 kJ 95 Kč
Marinovaná cuketa jako předkrm

Marinovaná cuketa jako předkrm

1 hlas
40min 431 kJ 60 Kč
Portobello plněné rýží a sýrem

Portobello plněné rýží a sýrem

0 hlasů
55min 509 kJ 130 Kč
Předkrm s rajčaty

Předkrm s rajčaty

1 hlas
30min 587 kJ 75 Kč

Články nejen o vaření