Prostreno.cz

Salát s tuňákem a vejci

Výborný salát podle francouzského receptu.

08.10.2018 lanvin
30min

20min příprava

10min vaření

486 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Důkladně omyté brambory uvařte v osolené vodě doměkka, 3 minuty před koncem vaření přidejte k bramborám fazolky.
  2. Brambory a fazolky sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte vychladnout.
  3. Brambory nakrájejte na čtvrtiny a rozdělte je na dva talíře.
  4. Přidejte fazolky, kapary, nakrájená vejce a scezeného tuňáka.
  5. Salát jemně pokapejte olejem z tuňáka a hned podávejte. Podle chuti vejce lehce osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    114,60 g
  • Sacharidy:

    150,08 g
    • Cukry:

      3,78 g
  • Tuky:

    45,91 g
  • Vláknina:

    26,90 g

Aktivita pro spálení:

773 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

230

minut uklízení





Podobné recepty

Italský bramborový salát

(4 hlasů)
40min
402 kJ

Salát s lilkem a uzenou kýtou

(1 hlasů)
40min
849 kJ

Zeleninový salát s avokádem

(2 hlasů)
35min
669 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tuňák v oleji

198 kcal / 100g
B25 g
S0 g
T8 g

kapary

23 kcal / 100g
B2 g
S4 g
T0,5 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát s tuňákem a vejci

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba