Prostreno.cz

Telecí plátky s pažitkovou omáčkou

Křehké telecí maso s omáčkou.

23.10.2018 sun
60min

25min příprava

35min vaření

845 kJ / 201 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku zahřejte smetanu a víno. Vařte na mírném ohni 10 minut.
  2. Podle chuti osolte, vmíchejte hořčici, nasekanou pažitku a lžíci ledového másla.
  3. Telecí maso lehce naklepejte, osolte a opečte z obou stran v pánvi s rozehřátou lžíci oleje a lžíci másla doměkka.
  4. Maso podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    166,24 g
  • Sacharidy:

    12,49 g
    • Cukry:

      8,29 g
  • Tuky:

    143,77 g
  • Vláknina:

    0,80 g

Aktivita pro spálení:

621 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Sekaná se sýrem

(6 hlasů)
1h a 30min
899 kJ

Telecí maso dušené se zeleninou

(3 hlasů)
2h a 0min
669 kJ

Telecí nudličky s bramborami

(1 hlasů)
1h a 5min
497 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

brynza 40%

260 kcal / 100g
B18 g
S2 g
T20 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí plátky s pažitkovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba