Prostreno.cz

Ryba s šafránovou omáčkou

Zdravé ryby zařaďte do jídelníčku častěji.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 1033 kJ / 247 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy21g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Šafrán nasypte do smetany a nechte 15 minut stát.
  2. V rendlíku prošlehejte smetanu se šafránem, citronovou šťávou, máslem, žloutkem a moukou.
  3. Za stálého míchání zahřívejte, až omáčka zhoustne.
  4. Podle chuti osolte a opepřete.
  5. Rybu nakrájejte na 4 porce, osolte, opepřete a opečte z obou stran na oleji s máslem.
  6. Rybu podávejte s omáčkou.
  7. K rybě můžete přidat blanšírovaný zelený hrášek.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,72g
  • Sacharidy:

    282,09g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    335,60g
  • Vláknina:

    58,00g

Aktivita pro spálení: 247 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení



Podobné recepty

Hřebenatky s citronovým přelivem

(5 hlasů)
35min
666 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s šafránovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat