Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hamburgery z hovězí svíčkové

lanvin
15hlasů
Hodnotit

50min

25min příprava

25min vaření

929 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky20g sacharidy10g bílkoviny

Špičkový hamburger à la Emanuele z hovězí svíčkové a italské klobásy, ochucený zálivkou balsamico. Uvnitř je růžový, zvenčí obložený pečenými
paprikami a rajčetem a podává se v rozpečené housce. Zkuste také tento recept na hamburgry podle Emanuela Ridi z pořadu S Italem v kuchyni.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 100 g salsiccii - vepřové klobásky
  • 70 g parmezánu
  • 1 ks žloutku
  • 4 ks housek na hamburgery
  • 2 ks paprik
  • 4 lístky hlávkového salátu
  • 2 ks rajčat
  • 4 lžičky rajčatového protlaku
  • 4 lžičky dijonské hořčice
  • 4 lžíce olivového oleje extra virgin
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky pepře

Postup přípravy

  • Svíčkovou namelte, salsicciu zbavte střívka a smíchejte s masem, nastrouhaným parmazánem, žloutkem, solí a pepřem. Vytvarujte hamburgery a ogrilujte.
  • Housky rozpečte na ohni, celé papriky také ogrilujte a zbavte semínek.
  • Housku pomažte dijonskou hořčicí, položte maso, na něj kousky paprik, list hlávkového salátu, plátky rajčat, které zakápněte protlakem, přikryjte druhou půlkou housky a podávejte.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Pštrosí vejce

Pštrosí vejce

27 hlasů
55min 634 kJ 104 Kč
Řecká musaka

Řecká musaka

10 hlasů
1h a 5min 526 kJ 165 Kč
Hovězí roštěnky na cibuli

Hovězí roštěnky na cibuli

25 hlasů
60min 669 kJ 90 Kč
Italské lasagne

Italské lasagne

13 hlasů
3h a 0min 897 kJ 121 Kč
Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

23 hlasů
1h a 10min 442 kJ 115 Kč
Hovězí plátky s hořčicí a jemnou bramborovou kaší

Hovězí plátky s hořčicí a jemnou bramborovou kaší

13 hlasů
1h a 45min 1526 kJ 155 Kč

Články nejen o vaření