Prostreno.cz

Hamburgery z hovězí svíčkové

Špičkový hamburger à la Emanuele z hovězí svíčkové a italské klobásy, ochucený zálivkou balsamico. Uvnitř je růžový, zvenčí obložený pečenými
paprikami a rajčetem a podává se v rozpečené housce. Zkuste také tento recept na hamburgry podle Emanuela Ridi z pořadu S Italem v kuchyni.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 929 kJ / 222 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy20g
tuky10g

Ingredience na

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 100 g salsiccii - vepřové klobásky
  • 70 g parmezánu
  • 1 ks žloutku
  • 4 ks housek na hamburgery
  • 2 ks paprik
  • 4 lístky hlávkového salátu
  • 2 ks rajčat
  • 4 lžičky rajčatového protlaku
  • 4 lžičky dijonské hořčice
  • 4 lžíce olivového oleje extra virgin
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky pepře

Postup přípravy

  1. Svíčkovou namelte, salsicciu zbavte střívka a smíchejte s masem, nastrouhaným parmazánem, žloutkem, solí a pepřem. Vytvarujte hamburgery a ogrilujte.
  2. Housky rozpečte na ohni, celé papriky také ogrilujte a zbavte semínek.
  3. Housku pomažte dijonskou hořčicí, položte maso, na něj kousky paprik, list hlávkového salátu, plátky rajčat, které zakápněte protlakem, přikryjte druhou půlkou housky a podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hamburgery z hovězí svíčkové

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat