Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filé na kaparech

lentilka
0hlasů
Hodnotit

30min

15min příprava

15min vaření

736 kJ

energetická hodnota na 100g

130 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky4g sacharidy10g bílkoviny

Oběd připravený během půl hodiny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce rybího filé
  • 1 ks bio citronu
  • 1 lžička cukru
  • 2 lžíce kapary
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 4 špetky soli
  • 5 lžic olivového oleje
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  • Porce rybího filé osolte a posypte hrubě mletým pepřem.
  • Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo, přidejte citrón nakrájený na klínky, lžičku cukru, kapary a míchejte 2-3 minuty.
  • Přidejte porce ryby a zvolna je z obou stran opečte.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Treska dušená s barevnou paprikou

Treska dušená s barevnou paprikou

0 hlasů
50min 1243 kJ 320 Kč
Losos v pečícím papíru

Losos v pečícím papíru

3 hlasy
50min 875 kJ 210 Kč
Thajské rybí kuličky

Thajské rybí kuličky

1 hlas
1h a 25min 514 kJ 170 Kč
Štika na šampaňském

Štika na šampaňském

2 hlasy
1h a 5min 690 kJ 320 Kč
Krevety s ananasem, paprikou a rybí omáčkou

Krevety s ananasem, paprikou a rybí omáčkou

0 hlasů
25min 508 kJ 250 Kč
Kreolský kastrol

Kreolský kastrol

0 hlasů
1h a 15min 377 kJ 280 Kč

Články nejen o vaření