Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové plátky s parmezánovou omáčkou

lentilka
3hlasy
Hodnotit

1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

806 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:17g tuky3g sacharidy7g bílkoviny

Dušené vepřové maso se špenátem a sýrovou omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g vepřového masa - kýta, kotleta bez kosti
  • 4 špetky mletého pepře
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce másla
  • 3 lžíce oleje
  • 200 g čerstvého baby špenátu
  • 4 snítky hladkolisté petrželky
  • 2 stroužky česneku
  • 400 ml masového vývaru
  • 100 g strouhaného parmezánu
  • 250 ml smetany na vaření

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • Plátky masa osolte, opepřete a opečte je na oleji s máslem.
  • Maso posypte na plátky nakrájeným česnekem, podlijte vývarem a duste v troubě doměkka.
  • Smetanu smíchejte s parmezánem.
  • K masu přisypte nakrájený špenát, přelijte připravenou smetanou, posypte nakrájenou petrželkou a dejte na 10-15 minut do trouby.
  • Podávejte s rýží nebo bramborami.
Cizrnový salát s bylinkami

Cizrnový salát s bylinkami

35min 748kJ 130 Kč

Podobné recepty

Vepřové kuličky s jablky

Vepřové kuličky s jablky

1 hlas
1h a 15min 1044 kJ 160 Kč
Vepřové plátky s paprikou a rajčaty

Vepřové plátky s paprikou a rajčaty

3 hlasy
1h a 20min 506 kJ 150 Kč
Vepřové maso s červeným zelím

Vepřové maso s červeným zelím

1 hlas
1h a 25min 414 kJ 180 Kč
Vepřový bůček se sušenými švestkami

Vepřový bůček se sušenými švestkami

3 hlasy
2h a 20min 911 kJ 230 Kč
Plněné mleté maso

Plněné mleté maso

2 hlasy
1h a 30min 647 kJ 150 Kč
Vepřové maso s řapíkatým celerem

Vepřové maso s řapíkatým celerem

5 hlasů
1h a 20min 657 kJ 155 Kč

Články nejen o vaření