Prostreno.cz

Vepřové plátky s parmezánovou omáčkou

Dušené vepřové maso se špenátem a sýrovou omáčkou.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 900 kJ / 215 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy3g
tuky19g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Plátky masa osolte, opepřete a opečte je na oleji s máslem.
  3. Maso posypte na plátky nakrájeným česnekem, podlijte vývarem a duste v troubě doměkka.
  4. Smetanu smíchejte s parmezánem.
  5. K masu přisypte nakrájený špenát, přelijte připravenou smetanou, posypte nakrájenou petrželkou a dejte na 10-15 minut do trouby.
  6. Podávejte s rýží nebo bramborami.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,53g
  • Sacharidy:

    121,84g
    • Cukry:

      8,64g
  • Tuky:

    270,58g
  • Vláknina:

    28,59g

Aktivita pro spálení: 215 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové kuličky s jablky

(1 hlasů)
1h a 15min
1041 kJ

Vepřové plátky s paprikou a rajčaty

(5 hlasů)
1h a 20min
493 kJ

Vepřové maso s červeným zelím

(1 hlasů)
1h a 25min
477 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky s parmezánovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat