Prostreno.cz

Japonská polévka s ředkvičkami

Ředkvičky a chilli dodají polévce pikantní chuť.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 226 kJ / 54 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky2g

Ingredience na

  • 2 l drůbežího vývaru
  • 1 lžička cukru
  • 3 lžíce rýžového vína
  • 1 špetka mletého zázvoru
  • 3 špetky mletého chilli
  • 2 svazky ředkviček
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 200 ml kokosového mléka
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Vývar přiveďte k varu a do vývaru nasypte 1 a ½ svazku nakrájených ředkviček. Vařte, až jsou ředkvičky měkké.
  2. Polévku rozmixujte,přidejte, zázvor kokosové mléko ve kterém rozmíchejte škrob a vařte 5-8 minut.
  3. Dochuťte cukrem, rýžovým vínem a solí.
  4. Podávejte s plátky ředkviček, posypané chilli. Můžete ozdobit řeřichou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Japonská polévka s ředkvičkami

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat