Prostreno.cz

Jehněčí s hráškem

Dopřejte si na letošní Velikonoce opravdu sváteční oběd. Mladý beránek je nejen pokrmem symbolickým, ale hlavně delikátním.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 411 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na kostky a orestujte je v hrnci na oleji spolu s oloupanou cibulí nakrájenou na plátky.
  2. Během restování posypte maso římským kmínem a mletým zázvorem.
  3. Maso zalijte vínem, vývarem, přidejte tymián a vařte doměkka.
  4. Hrášek vařte ve vařící osolené vodě přibližně 5 minut.
  5. Hrášek sceďte a přidejte k měkkému masu.
  6. Maso podle potřeby dochuťte solí a pepřem.

TIP:

Pokud chcete mít hustou omáčku zahustěte maso tmavou instantní jíškou.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí s hráškem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat