Prostreno.cz

Hovězí dušené se zelím

Dušené hovězí maso s bílým zelím z jednoho hrnce.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 509 kJ / 121 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy11g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Zelí nakrájejte na širší proužky.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  4. Oloupanou mrkev a celer nakrájejte na nudličky.
  5. V hrnci na rozehřátém oleji orestujte maso a plátky cibule.
  6. Maso zalijte vývarem, přidejte bobkový list a maso duste doměkka.
  7. Když je maso skoro měkké přidejte zeleninu, sušenou majoránku, podle chuti osolte a duste, až je maso zcela měkké.
  8. Podávejte ozdobené čerstvou majoránkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,72g
  • Sacharidy:

    225,11g
    • Cukry:

      5,82g
  • Tuky:

    122,29g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 121 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené se zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat