Prostreno.cz

Polévka z kuřecího masa

Polévka z kuřecího masa s mrkví a těstovinovou rýží orzo zasytí, je rychle hotová a velmi chutná.

07.05.2019 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

184 kJ / 43 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Těstovinovou rýži orzo připravte podle návodu na obalu.
  2. Vodu přiveďte k varu, do vody vložte na kousky nakrájené maso, přidejte na kostky, nebo plátky nakrájenou mrkev, sypký vývar a vařte až je maso měkké.
  3. Polévku podávejte s těstovinovou rýží, posypanou koprem.

TIP:

Těstovinová rýže neboli orzo je příloha, která se vyrábí z tvrdé pšenice. Nejde tedy o rýži, ale výrobek ze semoliny. Tento druh těstoviny se nelepí, má stálý tvar a nerozvaří se. Je ideální ingrediencí pro rychlé vaření.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    124,65 g
  • Sacharidy:

    125,29 g
    • Cukry:

      6,00 g
  • Tuky:

    13,00 g
  • Vláknina:

    8,10 g

Aktivita pro spálení:

198 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z ovesných vloček s ledovým salátem

(1 hlasů)
1h a 5min
207 kJ

Česneková polévka s brokolicí

(2 hlasů)
50min
352 kJ

Kuřecí polévka s krupkami

(1 hlasů)
1h a 5min
210 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z kuřecího masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba