Prostreno.cz

Sytá polévka z červené řepy

Polévkový krém z červené řepy se zakysanou smetanou je plná chuti.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 418 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy14g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Červenou řepu a cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Cibuli nechte zesklovatět na másle.
  3. Přidejte řepu, celý pepř, bobkový list, tymián a řepu zalijte vývarem. Vařte, až je řepa měkká.
  4. Mezitím opražte v pánvi nasucho slunečnicová a dýňová semínka.
  5. Z polévky vyndejte děrovanou lžící bobkový list, pepře a tymián.
  6. Polévku rozmixujte, přilijte mléko, podle chuti osolte a polévku nechte projít varem.
  7. Polévku podávejte s kopečkem zakysané smetany, posypanou opraženými semínky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sytá polévka z červené řepy

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat