Prostreno.cz

Gnocchi se špenátovým pestem

Špenát a sýr jsou dokonalý doprovod k italským nokům.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 10min

    25min příprava

    45min vaření

  • 886 kJ / 211 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy5g
tuky19g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Gnocchi uvařte podle návodu na obalu . Uvařené noky sceďte a dejte zpět do hrnce.
  2. Do kuchyňského robotu nasypte polovinu špenátu,polovinu ořechů ,osolte,opepřete, přidejte 2 lžíce oleje a vše nahrubo rozmixujte.
  3. V pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje,přidejte zbytek špenátu ,osolte,dochuťte česnekem a za stálého míchání duste , až špenát „zavadne“ .
  4. Podušený špenát a rozmixovaný špenát smíchejte s uvařenými noky,přidejte nakrájený(nebo nastrouhaný ) sýr a vše prohřejte.
  5. Podávejte posypané zbytkem nasekaných ořechů ..



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    63,61g
  • Sacharidy:

    124,08g
    • Cukry:

      12,01g
  • Tuky:

    173,38g
  • Vláknina:

    40,59g

Aktivita pro spálení: 211 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Gnocchi se špenátovým pestem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat