Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí polévka

lanvin
0hlasů
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

297 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky5g sacharidy4g bílkoviny

Tuto polévku si určitě dají i ti, kteří rybí polévku až dosud zásadně odmítali.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g filety candáta, nebo pstruha - čerstvé, nebo chlazené
  • 1.5 l zeleninového vývaru
  • 1 ks bobkového listu
  • 1 ks oloupaného rajčete
  • 1 ks menší zelené papriky
  • 2 ks jarní cibulky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • 250 ml smetany na vaření
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 4 špetky soli
  • 3 lžíce másla

Postup přípravy

  • Na oleji nechte zesklovatět nakrájené jarní cibulky s natí a nakrájený česnek.
  • Přidejte na kostky nakrájenou papriku a minutu míchejte, zalijte vývarem a vařte 5 minut.
  • Na 3 lžících másla z obou stran zvolna opečte osolené rybí filety.
  • Do polévky nasypte nakrájené rajče, přidejte smetanu, bobkový list, opečené ryby a vařte 5-10 minut, podle velikosti filetů ryb. Hlídejte, aby ryby zůstaly pokud možno vcelku.
  • Polévku dochuťte limetkovou šťávou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska s čerstvou majoránkou

Treska s čerstvou majoránkou

0 hlasů
30min 586 kJ 150 Kč
Sumec s dušenými rajčaty

Sumec s dušenými rajčaty

1 hlas
60min 477 kJ 290 Kč
Kapr s pórkem a paprikou

Kapr s pórkem a paprikou

0 hlasů
1h a 5min 433 kJ 250 Kč
Pstruzi pečení v soli

Pstruzi pečení v soli

1 hlas
1h a 5min 94 kJ 230 Kč
Pečená treska se zeleninou

Pečená treska se zeleninou

1 hlas
1h a 15min 412 kJ 270 Kč
Grilované kuličky z rybího filé

Grilované kuličky z rybího filé

2 hlasy
55min 624 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření