Prostreno.cz

Rybí plátky s pomeranči

Ryba, která voní exotikou. Filé dušené s pomerančem.

13.06.2019 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

568 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou šalotku.
  2. Porce ryby osolte, obalte je v hladké mouce a přidejte je k šalotce.
  3. Přilijte pomerančovou šťávu a ryby posypte kořením. Duste 5 minut.
  4. Ryby otočte, posypte je znovu kořením, na každou porci ryby položte plátek pomeranče a snítku tymiánu.
  5. Duste podle druhu ryby a velikosti porce přibližně 20 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    193,45 g
  • Sacharidy:

    292,46 g
    • Cukry:

      59,71 g
  • Tuky:

    65,20 g
  • Vláknina:

    30,55 g

Aktivita pro spálení:

635 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

189

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čerstvou majoránkou

(1 hlasů)
30min
657 kJ

Sumec s dušenými rajčaty

(1 hlasů)
60min
569 kJ

Kapr s pórkem a paprikou

(1 hlasů)
1h a 5min
436 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

pomerančová šťáva

45 kcal / 100g
B0,1 g
S10 g
T0,1 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí plátky s pomeranči

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba