50min
15min příprava
35min vaření
500 kJ
energetická hodnota na 100g
200 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky14g sacharidy9g bílkoviny
Ryba, která voní exotikou. Filé dušené s pomerančem.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
800 g
chlazeného rybího filé
- dle vlastního výběru
1 ks
větší šalotky
3 lžíce
másla
1 lžíce
oleje
4 plátky
pomeranče
1 hrnek
hladké mouky
1 lžíce
koření garam masala
4 snítky
tymiánu
150 ml
pomerančové šťávy
4 špetky
soli
Postup přípravy
Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou šalotku.
Porce ryby osolte, obalte je v hladké mouce a přidejte je k šalotce.
Přilijte pomerančovou šťávu a ryby posypte kořením. Duste 5 minut.
Ryby otočte, posypte je znovu kořením, na každou porci ryby položte plátek pomeranče a snítku tymiánu.
Duste podle druhu ryby a velikosti porce přibližně 20 minut.