Prostreno.cz

Telecí maso s hráškem

Dušené jemné telecí maso doplněné hráškem, pár ingrediencí a skvělý výsledek.

16.07.2019 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

649 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky, maso osolte a obalte v mouce.
  2. V hrnci na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a opečte ho.
  3. Pak maso podlijte vývarem a duste doměkka.
  4. K měkkému masu přisypte hrášek a duste ještě 10 minut.
  5. Podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    197,99 g
  • Sacharidy:

    307,89 g
    • Cukry:

      36,24 g
  • Tuky:

    89,68 g
  • Vláknina:

    39,00 g

Aktivita pro spálení:

785 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Restovaná telecí játra s citronovou kůrou

(2 hlasů)
30min
731 kJ

Telecí balíčky s chřestem

(2 hlasů)
1h a 30min
992 kJ

Telecí rolády s majoránkou

(7 hlasů)
1h a 25min
1264 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba