Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hruška s čokoládou

sun
1hlas
Hodnotit

30min

10min příprava

20min vaření

781 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky27g sacharidy2g bílkoviny

Inspirace na rychlý dezert pro nečekané hosty.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks hrušek
  • 1 lžíce medu
  • 120 ml bílého vína
  • 1 balení čokoládové polevy - nebo poleva připravená doma

Postup přípravy

  • Hrušky oloupejte a postavte je do malé zapékací misky.
  • Hrušky jemně potřete medem a podlijte vínem.
  • Dejte je na 15-20 minut do trouby předehřáté na 170 °C. Hodně záleží na tvrdosti a druhu hrušek. Některým stačí i méně než 15 minut.
  • Mezitím si připravte podle návodu na obalu polevu.
  • Ještě horké hrušky rozdělte na talířky a přelijte je polevou.
TIP:

Polevu na hruškách můžete posypat oříšky.

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

11 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Dezert s ricottou a mangem

Dezert s ricottou a mangem

2 hlasy
30min 422 kJ 150 Kč
Lískooříšková bábovka

Lískooříšková bábovka

0 hlasů
1h a 30min 1138 kJ 110 Kč
Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

1 hlas
55min 1155 kJ 80 Kč
Bábovka s ostružinami

Bábovka s ostružinami

2 hlasy
1h a 25min 1202 kJ 150 Kč
Mrkvovo-ořechový chlebíček

Mrkvovo-ořechový chlebíček

1 hlas
1h a 15min 1295 kJ 99 Kč
Švestkový koláč s mandlemi

Švestkový koláč s mandlemi

3 hlasy
55min 801 kJ 99 Kč

Články nejen o vaření