Prostreno.cz

Karbanátky z rybího masa

Karbanátky jsou báječná věc. Klasicky se připravují z mletého masa, ale neméně dobré jsou i z masa rybího.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 15min

    30min příprava

    45min vaření

  • 653 kJ / 156 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy19g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rybí filé vložte do vody, přidejte nové koření, kuličky pepře, bobkový list, osolte a vařte 10 minut.
  2. Vařené rybí maso vyndejte z vývaru, prsty rozdrobte nebo jemně nasekejte a dejte do misky.
  3. Přidejte rozmačkané brambory, velmi jemně nasekanou šalotku, petrželku, rozšlehané vejce, citronový pepř, koření na ryby, 2 lžíce strouhanky (nebo podle potřeby), podle chuti osolte a důkladně promíchejte.
  4. Ze směsi tvarujte karbanátky, které obalte v mouce.
  5. Smažte zvolna s obou stran v rozehřátém oleji.
  6. Osmažené karbanátky pokládejte na papírový ubrousek.
  7. Karbanátky můžete místo smažení připravit v troubě. Karbanátky položte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C z každé strany přibližně 10 -15 minut, podle velikosti karbanátků.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,30g
  • Sacharidy:

    365,16g
    • Cukry:

      24,13g
  • Tuky:

    125,56g
  • Vláknina:

    87,00g

Aktivita pro spálení: 156 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Filé pstruha na másle s ořechy

(3 hlasů)
55min
551 kJ

Ryba pečená s majolkou

(2 hlasů)
1h a 25min
580 kJ

Rybí kuličky na rajčatech

(3 hlasů)
1h a 30min
684 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z rybího masa

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat