Prostreno.cz

Rybí filé na másle s barevným pepřem

Červený a zelený pepř není tak štiplavý, má jemnou a nasládle ovocnou chuť a k rybám se skvěle hodí.

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 629 kJ / 150 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Zapékací misku vymažte olejem.
  2. Do misky uložte plátky citrónu, na citrón položte rybí filé a z obou stran ho osolte a posypte kmínem.
  3. Nahoře posypte filé drceným pepřem.
  4. Filé pokapejte máslem.
  5. Filé pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 25-35 minut podle velikosti filé.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,30g
  • Sacharidy:

    179,90g
    • Cukry:

      17,20g
  • Tuky:

    209,40g
  • Vláknina:

    62,00g

Aktivita pro spálení: 150 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filé v limetkové omáčce

(4 hlasů)
1h a 5min
435 kJ

Mořský vlk pečený s petrželovým pestem

(4 hlasů)
1h a 15min
418 kJ

Krevety s kukuřicí

(2 hlasů)
35min
300 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé na másle s barevným pepřem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat