Prostreno.cz

Karbanátky na cibuli

Karbanátky z mletého vepřového a hovězího masa dušené se spoustou cibule jsou jednoduché na přípravu a chutnají skvěle.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 1h a 30min

    30min příprava

    60min vaření

  • 770 kJ / 184 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do velké misky dejte mleté hovězí a mleté vepřové maso.
  2. Přidejte pažitku, petrželku, rozšlehané vejce, muškátový oříšek, prolisovaný česnek, podle chuti osolte, opepřete a nakonec přidejte podle potřeby strouhanku.
  3. Směs dobře promíchejte a ze směsi vytvarujte karbanátky.
  4. V pekáčku rozehřejte olej a máslo a do pekáčku uložte karbanátky.
  5. Karbanátky podlijte vínem, přikryjte je a dejte na 35 minut do trouby předehřáté na 190 °C.
  6. Cibuli nakrájejte na plátky a přisypte ji k masu.
  7. Maso přikryjte a dejte ještě na 15 minut zpět do trouby.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Karbanátky na cibuli

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat