Prostreno.cz

Treska v těstíčku

Základem je opravdu kvalitní čerstvá ryba. Kromě tresky můžete zkusit jakoukoli jinou bělomasou rybu.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 613 kJ / 146 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy6g
tuky8g

Ingredience na

  • 700 g chlazené tresky
  • Na obalení
  • 90 g hladké mouky - nebo podle potřeby
  • 2 ks vajec - rozšlehaná
  • 2 špetky soli
  • 1.5 lžičky oblíbeného mix koření
  • 1 lžička pískového cukru
  • 1 lžička kypřícího prášku do pečiva
  • 140 ml perlivé vody - nebo podle potřeby
  • 0.5 hrnku petrželky - nakrájené
  • 0.5 hrnku pažitky - nakrájené
  • Na smažení
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  1. Tresku nakrájejte na stejně velké (menší) kousky.
  2. Všechny ingredience na těstíčko promíchejte v misce. Těstíčko by mělo mít hustější konzistenci. Podle potřeby přidejte mouku, nebo perlivou vodu.
  3. Kousky ryby obalujte v těstíčku a zvolna je opečte z obou stran na oleji.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,40g
  • Sacharidy:

    238,76g
    • Cukry:

      101,00g
  • Tuky:

    112,12g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 146 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska v těstíčku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat