Prostreno.cz

Salát z červené řepy s parmezánem

V salátech z červené řepy vynikne její nádherná barva, lehounce navinulá chuť – a především šťavnatost.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 651 kJ / 155 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy8g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Oloupanou řepu nakrájejte na nudličky a nasypte ji do vymazané malé zapékací misky, nebo do pekáčku.
  3. Posypte lístečky tymiánu (ze dvou snítek) a solí.
  4. Pokapejte olejem a promíchejte.
  5. Dejte do trouby a pečte 20-30 minut.
  6. Před podáváním posypte řepu parmazánem a ozdobte tymiánem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,00g
  • Sacharidy:

    36,00g
    • Cukry:

      7,64g
  • Tuky:

    227,10g
  • Vláknina:

    16,00g

Aktivita pro spálení: 155 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Salát z červené řepy s parmezánem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat