Prostreno.cz

Telecí roláda

Jemné telecí maso plněné bylinkami.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 757 kJ / 181 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy6g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Petržel, šalvěj a rozmarýn nasekejte a orestujte v pánvi na lžíci olivového oleje. Nechte vychladnout pak bylinky nasypte do menší misky.
  2. Toustový chléb namočte ve smetaně, lehce ho vymačkejte a přidejte do misky s bylinkami.
  3. Přidejte rozšlehané vejce a promíchejte.
  4. Maso nařízněte tak aby vznikl plát.
  5. Maso naklepejte, osolte, opepřete, potřete připravenými bylinkami a stočte-vytvarujte roládu. Maso můžete ovázat potravinářským provázkem, aby drželo tvar.
  6. Roládu opečte v pekáčku oleji.
  7. Maso zalijte vývarem, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,45g
  • Sacharidy:

    205,09g
    • Cukry:

      6,40g
  • Tuky:

    193,81g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 181 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(3 hlasů)

Hruškové lívanečky

(28 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(17 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí roláda

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat