Prostreno.cz

Makrela s libečkem a citronovou kůrou

Zdravé, rychlé jídlo, libeček a citronová kůra rybu krásně provoní.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 849 kJ / 202 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na

  • 800 g filetů makrely -
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 6 lístků čerstvého libečku
  • 4 špetky soli
  • 0.5 ks bio citrón
  • K podávání
  • 1 ks citrón

Postup přípravy

  1. Kůru z omytého bio citrónu nakrájejte na nudličky.
  2. V pánvi rozehřejte máslo a olej, přidejte nakrájené lístky libečku a osolené porce ryby. Ryby zvolna opečte z obou stran.
  3. Po otočení posypte ryby citronovou kůrou.
  4. Podávejte s kouskem citrónu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Makrela s libečkem a citronovou kůrou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat