Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Polévka ze zelených fazolek

lanvin
13hlasů
Hodnotit

1h a 10min

20min příprava

50min vaření

341 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky10g sacharidy3g bílkoviny

Recept na vynikající, sytou polévku ze zelených fazolek. Vvydatná polévka, kterou můžete podávat jako samostatné jídlo.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks cibule
  • 500 g zelených fazolek
  • 200 g klobásy - nakrájené na kolečka
  • 3 lžíce másla
  • 100 g krup
  • 1200 ml zeleninového vývaru
  • 1 hrst nasekané zelené petrželky
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  • Na másle nechte zpěnit nakrájenou cibuli. Přidejte klobásu a ve studené vodě propláchnuté kroupy. Krátce orestujte a zalijte vývarem. Přikryjte a vařte 25-30 minut.
  • Přidejte očištěné, na 3 cm kousky nakrájené fazolky a povařte ještě 15 minut. Podle chuti přisolte. Podávejte posypané petrželkou.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

3 hlasy
1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

3 hlasy
1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Voňavý hráškový krém s krutony

Voňavý hráškový krém s krutony

39 hlasů
35min 549 kJ 52 Kč
Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

33 hlasů
35min 117 kJ 87 Kč
Italská polévka

Italská polévka

22 hlasů
30min 480 kJ 61 Kč
Chřestová polévka

Chřestová polévka

17 hlasů
35min 300 kJ 75 Kč
Celerová polévka

Celerová polévka

16 hlasů
40min 408 kJ 55 Kč
Petrželová polévka

Petrželová polévka

25 hlasů
40min 341 kJ 65 Kč

Články nejen o vaření