Prostreno.cz

Celerová polévka s jablečnou šťávou

Polévka je tak sytá, že už nemusíte jíst k obědu nic jiného. Chuťově poměrně výrazný bulvový celer zjemní jablečná šťáva.

08.10.2020 sun
60min

15min příprava

45min vaření

233 kJ / 55 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte najemno.
  2. Očištěný celer nakrájejte na kostky.
  3. Cibuli nechte zpěnit na oleji, přisypte celer a minutu míchejte.
  4. Celer zalijte vývarem, jablečnou šťávou a vařte 30 minut.
  5. Polévku rozmixujte, přidejte smetanu, podle chuti osolte a nechte polévku projít varem.
  6. Před podáváním posypte polévku nakrájeným kerblíkem (nebo petrželkou) a drceným pepřem.

TIP:

Pokud se vám zdá polévka příliš hustá, přidejte více vývaru.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,16 g
  • Sacharidy:

    156,50 g
    • Cukry:

      57,24 g
  • Tuky:

    68,38 g
  • Vláknina:

    17,10 g

Aktivita pro spálení:

294 kcal
36

minut jízdy na kole

28

minut běhu

87

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Celerová polévka s jablečnou šťávou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba