Prostreno.cz

Vepřová panenka v dijonské omáčce

Máte rádi jednoduché recepty na vepřovou panenku,vyzkoušejte tento recept , maso díky omáčce získá skvělou chuť.
Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 2h a 15min

    1h a 30min příprava

    45min vaření

  • 863 kJ / 206 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy2g
tuky19g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nejdřív si naložte panenku nakrájenou na medailonky asi 2 cm silné do olivového oleje, pepře a tymiánu, nechte alespoň hodinu odležet.
  2. Oloupanou šalotku nakrájejte nadrobno.
  3. Ve větší pánvi rozehřejte olej a máslo.
  4. Přidejte okapané plátky masa a orestujte je z obou stran doměkka. Maso osolte a posypte česnekem.
  5. Měkké maso vyndejte na talíř a přikryjte ho alobalem.
  6. Do stejné pánve nalijte vývar ,přidejte,nadrobno nakrájenou šalotku , hořčici a vařte 2 minuty.
  7. Vmíchejte smetanu a za stálého míchání vařte na mírném ohni 10 minut.
  8. Do omáčky vložte maso a vše spolu prohřejte.
  9. Před podáváním posypte maso nakrájenou petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka v dijonské omáčce

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat