Prostreno.cz

Vepřové kostky dušené se zelím

Kostky vepřové kýty dušené s bílým a červeným zelím .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 1h a 30min

    30min příprava

    60min vaření

  • 625 kJ / 149 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky10g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g vepřové kýty
  • 4 lžíce oleje
  • 1 ks cibule - nakrájená na plátky
  • 2 ks nakrájené stroužky česneku
  • 200 g bílého zelí
  • 200 g červeného zelí
  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 250 ml masového vývaru
  • Na posypání
  • 0.5 hrnku nakrájené pažitky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na stejně velké kostky a opečte je ze všech stran v malém pekáčku na oleji .
  2. Zelí nakrájejte na nudličky a nasypte ho spolu s nakrájenou cibuli a česnekem k masu.
  3. Maso podlijte vývarem a duste ,až je maso měkké.
  4. Měkké maso se zelím dochuťte solí ,pepřem a vinným octem.
  5. Před podáváním posypte maso pažitkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,84g
  • Sacharidy:

    98,79g
    • Cukry:

      14,20g
  • Tuky:

    119,09g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 149 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky dušené se zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat