Prostreno.cz

Asijské mleté maso s rýží

Voňavé,kořeněné hovězí maso podle receptu asijské kuchyně .

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 212 kJ / 50 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky5g

Ingredience na

  • K podávání
  • 4 porce horké vařené rýže
  • K přípravě
  • 500 g mletého, libového hovězího masa - vysoký roštěnec,falešná svíčková
  • 4 lžíce bio sojové omáčky
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • 0.5 lžičky mletého zázvoru
  • 0.5 lžičky mleté červené papriky
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 200 ml masového vývaru
  • 1 lžíce světlých sezamových semínek
  • 2 špetky soli
  • Na posypání
  • 1 ks jarní cibule - nať nakrájená na plátky

Postup přípravy

  1. Mleté hovězí maso dejte do většího rendlíku s rozehřátým olejem.
  2. Přidejte česnek ,sojovou omáčku ,zázvor,mletou papriku ,vývar a za občasného míchání maso duste 20-25 minut. Podle chuti maso osolte.
  3. Podávejte s rýží,posypané nakrájenou natí jarní cibulky a sezamovými semínky .





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(35 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(15 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Asijské mleté maso s rýží

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat