Prostreno.cz

Vepřová krkovice na pivu

Maso můžete péci i pozvolna,při nižší teplotě . Když se maso připravuje při nižší teplotě, je šťavnatější. Pivo masu dodá už v marinádě skvělý nádech, šťávu mírně zkaramelizuje a dodá vyrovnanou chuť.
Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 289 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky6g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 800 g vepřové krkovice bez kosti
  • 100 ml rostlinného oleje
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 1 lžička soli
  • 500 ml světlého piva
  • 1 lžíce sádla
  • 1 ks velká,bílá cibule

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky,osolte ho,posypte kmínem a uložte do nízké ,nejlépe čtvercové misky.
  2. Maso přelijte olejem a 250 ml piva. Maso uložte do chladničky a nechte přes noc marinovat.
  3. Pak maso přendejte do pekáčku .. i s marinádou,k masu přidejte lžíci sádla , posypte ho na plátky nakrájenou cibulí ,přidejte 250 ml piva a pečte v troubě předehřáté na 190°C doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

11:38

Cvičení na ruce a záda

Cvičení na ruce a záda
07:38

Vstávat a cvičit

Vstávat a cvičit
18:33

Intenzivní trénink na nohy

Intenzivní trénink na nohy

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat