Prostreno.cz

Candát na rajčatech

Jestli jste příznivci rybích specialit, vyzkoušejte tuto dobrotu.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 5min

    25min příprava

    40min vaření

  • 594 kJ / 142 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy11g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Dvě rajčata si odložte, ostatní dejte do vařící vody a oloupejte. Na pánvi na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nakrájená oloupaná rajčata a poduste 15 minut. Přidejte sůl, pepř a estragon.
  2. Rybí porce osolte a obalte v hladké mouce. Opečte z obou stran na másle.
  3. Do zapékací misky dejte podušená rajčata, na rajčata rozložte opečené porce ryby, posypte nastrouhaným sýrem a nahoru dejte plátky 2 nakrájených rajčat. Posypte hrubě namletým barevným pepřem. Pečte v troubě 25 minut na 200°C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,13g
  • Sacharidy:

    268,41g
    • Cukry:

      21,20g
  • Tuky:

    229,58g
  • Vláknina:

    63,10g

Aktivita pro spálení: 142 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba zapečená s rajčaty

(17 hlasů)
40min
397 kJ

Ryba na kaparech

(12 hlasů)
55min
509 kJ

Rajčata s rybou

(16 hlasů)
40min
131 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Candát na rajčatech

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat