Prostreno.cz

Candát na rajčatech

Jestli jste příznivci rybích specialit, vyzkoušejte tuto dobrotu.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 5min

    25min příprava

    40min vaření

  • 577 kJ / 138 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy10g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Dvě rajčata si odložte, ostatní dejte do vařící vody a oloupejte. Na pánvi na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nakrájená oloupaná rajčata a poduste 15 minut. Přidejte sůl, pepř a estragon.
  2. Rybí porce osolte a obalte v hladké mouce. Opečte z obou stran na másle.
  3. Do zapékací misky dejte podušená rajčata, na rajčata rozložte opečené porce ryby, posypte nastrouhaným sýrem a nahoru dejte plátky 2 nakrájených rajčat. Posypte hrubě namletým barevným pepřem. Pečte v troubě 25 minut na 200°C.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Candát na rajčatech

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat