Prostreno.cz

Rajčata s rybou

Rychlá a zdravá večeře z rajčat a rybího filé.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 136 kJ / 32 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy4g
tuky1g

Ingredience na

  • 4 ks větších rajčat
  • 150-200 g rybího filé - např. treska
  • 1 hrst bylinek - použijte jakékoli, které vám chutnají (rozmarýn, tymián, saturejka, petrželka)
  • 1/2 ks citronu
  • 1 lžička soli

Postup přípravy

  1. Rybí filé nakrájejte na menší proužky, osolte a pokapejte citronovou šťávou.
  2. Omytá rajčata nahoře nakrojte "do kříže". Do otvoru vložte snítku bylinek a proužky ryby. Rajčata stáhněte potravinovou nití. Dejte do vymazané zapékací mísy a zapékejte při 180°C asi 25 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,03g
  • Sacharidy:

    16,11g
    • Cukry:

      0,00g
  • Tuky:

    1,53g
  • Vláknina:

    2,10g

Aktivita pro spálení: 32 kcal

4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

9

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Karbanátky s pohankou

(3 hlasů)

Losos na zázvoru

(3 hlasů)

Zeleninový guláš s houbami

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rajčata s rybou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat