Prostreno.cz

Pražma na šalotkách

Ryba na másle nepotřebuje složitou přípravu . Se šalotkou a pažitkou chutná skvěle.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 35 kJ / 8 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy2g
tuky0g

Ingredience na

  • K podávání
  • 1 ks citron - nakrájený na čtvrtky
  • K přípravě
  • 3 porce filé pražmy á 180-200 g - nebo jiná oblíbená ryba
  • 100 g másla
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 2 ks středně velké šalotky
  • 1 lžička himálajské soli
  • 1 hrnek čerstvě nakrájené pažitky

Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi na rozehřátém másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou šalotku.
  2. K šalotce přidejte citronovou šťávu , porce ryby a na mírném ohni duste 5 minut.
  3. Ryby otočte , osolte a duste podle velikosti rybích porcí přibližně 15 minut.
  4. Ryby posypte pažitkou.
  5. Podávejte s kousky citrónu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pražma na šalotkách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat