Prostreno.cz

Ryba s pikantní omáčkou

Porce ryby v kokosové omáčce s chilli a restovaným česnekem .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 610 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky14g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce oblíbené ryby á 150 g -180 g
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 lžíce másla
  • 1 ks červená chilli paprička - malá dlouhá
  • 1 ks malá cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 lžíce oleje
  • 250 ml kuřecího vývaru
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 200 ml kokosového mléka
  • 1 lžička kukuřičného škrobu

Postup přípravy

  1. Chilli papričku bez semínek nakrájejte najemno.
  2. Oloupaný česnek nakrájejte na plátky .
  3. V rendlíku na 2 lžících másla nechte zesklovatět nakrájenou cibuli , přidejte chilli papričku a promíchejte.
  4. Přidejte vývar, citrónovou šťávu a kokosové mléko , ve kterém rozmíchejte kukuřičný škrob. Vařte 10 minut.
  5. Do omáčky vložte osolené porce ryby a duste je přibližně 15 minut , délka dušení závisí na velikosti porce a druhu ryby.
  6. Na lžíci másla a 2 lžících oleje orestujte dozlatova plátky česneku .
  7. Před podáváním posypte ryby orestovaným česnekem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,40g
  • Sacharidy:

    156,30g
    • Cukry:

      15,80g
  • Tuky:

    206,83g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 145 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s pikantní omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat