Prostreno.cz

Cizrnový rendlík

Cizrna dobře ladí k jakékoli zelenině, jak dokládá třeba tenhle zdravý a chutný oběd nebo večeře.

09.10.2021 sun
45min

15min příprava

30min vaření

284 kJ / 67 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Na velké pánvi rozehřejte máslo, přidejte nakrájenou cibuli a osmahněte ji dozlatova, přidejte nakrájený česnek, nakrájená jablka , rajčata a kari koření .Vařte na mírném ohni 10 minut .
  2. Ve vývaru rozmíchejte kukuřičný škrob a vmíchejte ho do zeleninové směsi.
  3. Přidejte scezené rozinky a vařte za častého míchání 5 minut .
  4. Přidejte cizrnu a špenát , často míchejte a vařte 10 minut .
  5. Podávejte s rýží .

TIP:

Cizrnu si můžete předem uvařit, nebo použijte cizrnu konzervovanou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,19 g
  • Sacharidy:

    75,84 g
    • Cukry:

      30,63 g
  • Tuky:

    29,68 g
  • Vláknina:

    13,48 g

Aktivita pro spálení:

128 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Vařená cizrna

164 kcal / 100g
B8 g
S27 g
T2 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

krájená rajčata

18 kcal / 100g
B1,1 g
S3 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cizrnový rendlík

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba