Prostreno.cz

Kapr s petrželovou omáčkou

Kapra si můžete připravit nejen na vánoce . Vyzkoušejte kapra s jednoduchou , jemnou smetanovou omáčkou.

11.10.2021 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

1154 kJ / 275 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve smetaně rozmíchejte kukuřičný škrob.
  2. Smetanu nalijte do rendlíku ,osolte ji , opepřete a přiveďte ji k varu , vařte za občasného míchání 10 minut.
  3. Odstavte z ohně , do smetany vmíchejte jemně nasekanou petrželku , máslo, citronovou šťávu a důkladně promíchejte .
  4. Porce ryby osolte , opepřete a opečte je z obou stran na másle s olejem.
  5. Ryby podávejte s omáčkou , plátky okurky a klínky citronu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,01 g
  • Sacharidy:

    40,09 g
    • Cukry:

      14,40 g
  • Tuky:

    185,01 g
  • Vláknina:

    6,80 g

Aktivita pro spálení:

454 kcal
56

minut jízdy na kole

43

minut běhu

135

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr s petrželovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba