Prostreno.cz

Ryba na červeném víně

Rychlý recept na jakoukoli rybu či rybí filé, které opravdu zachutná. Vyzkoušejte recept na přípravu zdravé ryby s červeným vínem a vůni hřebíčku.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 35min

    10min příprava

    25min vaření

  • 973 kJ / 232 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy28g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do kastrůlku dejte 2 lžíce másla a na másle nechte zesklovatět na plátky nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájenou petrželku a orestujte. Zalijte vínem a vývarem. Dále přidejte hřebíček, bobkový list a špetku soli.
  3. Povařte, až se tekutina zredukuje na polovinu, zaprašte moukou a povařte ještě 5 minut. Hotovou omáčku přeceďte.
  4. Na jiné pánvi na másle opečte dozlatova porce ryby. Porce ryby dejte na talíř a přelijte omáčkou.
  5. Nejlepší přílohou jsou brambory.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,23g
  • Sacharidy:

    284,11g
    • Cukry:

      12,82g
  • Tuky:

    111,45g
  • Vláknina:

    22,05g

Aktivita pro spálení: 232 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

69

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat