Prostreno.cz

Ryba na červeném víně

Rychlý recept na jakoukoli rybu či rybí filé, které opravdu zachutná. Vyzkoušejte recept na přípravu zdravé ryby s červeným vínem a vůni hřebíčku.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 35min

    10min příprava

    25min vaření

  • 978 kJ / 233 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy28g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do kastrůlku dejte 2 lžíce másla a na másle nechte zesklovatět na plátky nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájenou petrželku a orestujte. Zalijte vínem a vývarem. Dále přidejte hřebíček, bobkový list a špetku soli.
  3. Povařte, až se tekutina zredukuje na polovinu, zaprašte moukou a povařte ještě 5 minut. Hotovou omáčku přeceďte.
  4. Na jiné pánvi na másle opečte dozlatova porce ryby. Porce ryby dejte na talíř a přelijte omáčkou.
  5. Nejlepší přílohou jsou brambory.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba na červeném víně

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat