Prostreno.cz

Rýže s granátovým jablkem

Zemitá chuť skořice, která vám zůstane na jazyku, sladkost máty a kyselá jadérka granátového jablka tvoří skvělou kombinaci chutí. Tato rýže s granátovým jablkem chutná horká , nebo při pokojové teplotě .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 635 kJ / 151 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy38g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 hrnek rýže
  • 0.5 hrnku zeleninového vývaru
  • 1 hrnek vody
  • 1 ks tyčinka skořice
  • 0.45 hrnku jadérek granátového jablka
  • 8 lístků čerstvé máty - nasekané
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Dobře propláchnutou rýži nasypte do hrnce.
  2. Přidejte zeleninový vývar a hrnek vody, poté do rýže vložte tyčinku skořice.
  3. Rýži vařte doměkka. Pokud je třeba, přidejte během vaření vodu ,nebo vývar.
  4. Vyndejte tyčinku skořice a rýži dejte do velké misky .
  5. Přidejte jadérka granátového jablka, mátu a jemně promíchejte . Podle chuti osolte .

TIP:

Použijte hrnek o objemu 250 ml .




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,50g
  • Sacharidy:

    193,70g
    • Cukry:

      2,00g
  • Tuky:

    2,40g
  • Vláknina:

    61,00g

Aktivita pro spálení: 151 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Pizza těsto

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rýže s granátovým jablkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat