Prostreno.cz

Filety ze štiky s bylinkami

Rybí filety zapečené s bylinkovou krustou . Rychlá příprava a lahodná chuť s vůní bylinek .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 523 kJ / 125 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy15g
tuky6g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks filety ze štiky - á 180-200 g
  • 5 lístků čerstvé bazalky
  • 1 hrnek zelené petrželky - lístky
  • 0.5 hrnku nakrájené pažitky
  • 4 lžíce majonézy
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • Na posypání
  • 1 hrnek strouhanky
  • Na vymazání
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Bylinky nasekejte nahrubo v robotu .
  2. Přidejte sůl , pepř , majonézu a promíchejte .
  3. Filety štiky uložte do vymazané , zapékací misky , potřete je připravenými bylinkami a posypte strouhankou .
  4. Dejte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte přibližně 25 minut – podle velikosti filetů .





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Toasty na česnekovém másle

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(27 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Filety ze štiky s bylinkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat