Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Květák s ředkvičkovým máslem

lanvin
11hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

291 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky4g sacharidy2g bílkoviny

Rychlovka, kterou zvládne každý. Velmi rychlý recept na přípravu vařeného květák.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 hlávky květáku - á 500 g
  • 4 lžíce citrónové šťávy
  • 3/4 ks másla
  • 2 svazky ředkviček
  • 6 stonků zelené petrželky
  • 2 hrsti řeřichy
  • 4 lžičky soli
  • 2 špetky pepře

Postup přípravy

  • Květák uvařte v osolené vodě s citrónovou šťávou, uvařený sceďte a rozdělte na talíře.
  • Mezitím rozehřejte na pánvi máslo, přidejte nakrájené bylinky, pepř a na slabé plátky nakrájené ředkvičky. Restujte 5 minut.
  • Každý květák přelijte ředkvičkovým máslem a hned podávejte.
TIP:

Pórkový chlebíček

Pórkový chlebíček

3 hlasy
1h a 25min 888kJ 99 Kč
Jahody se zmrzlinou a mandlemi

Jahody se zmrzlinou a mandlemi

3 hlasy
20min 588kJ 180 Kč

Podobné recepty

Květákové placičky se šunkou

Květákové placičky se šunkou

23 hlasů
50min 367 kJ 57 Kč
Květákové placičky

Květákové placičky

28 hlasů
50min 278 kJ 39 Kč
Květákové kari

Květákové kari

18 hlasů
25min 308 kJ 51 Kč
Květákové placičky

Květákové placičky

30 hlasů
40min 790 kJ 59 Kč
Květákový salát

Květákový salát

13 hlasů
25min 328 kJ 54 Kč
Květákový salát

Květákový salát

14 hlasů
25min 415 kJ 59 Kč

Články nejen o vaření