Prostreno.cz

Vepřové se zelím a jablky

Vepřové maso pečené s jablky a kysaným zelím .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 363 kJ / 86 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky7g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 kg vepřové krkovice bez kosti
  • 4 lžíce oleje
  • 0.5 lžíce soli
  • 1 lžička mletého černého pepře
  • 2 ks středně velké cibule - oloupané , nakrájené na silné plátky
  • 2 ks velká jablka - oloupaná, zbavená jádřinců , nakrájená na měsíčky
  • 500 g kysaného zelí - scezené , okapané
  • 200 ml jablečného moštu - nebo masového vývaru

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C .
  2. Vepřové maso osolte a opepřete.
  3. Maso podle potřeby ovažte potravinářským provázkem a v menším pekáčku maso ze všech stran opečte na oleji ,aby se maso zatáhlo .
  4. Kolem masa nasypte cibuli , přidejte jablečný mošt , nebo vývar , maso dejte do trouby a pečte 40 minut.
  5. K masu přidejte nakrájená jablka, zelí a maso pečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,70g
  • Sacharidy:

    76,00g
    • Cukry:

      12,20g
  • Tuky:

    102,25g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 86 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové se zelím a jablky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat