Prostreno.cz

Vepřové maso s kukuřicí

Konzervovanou kukuřici můžete přidat do jakýchkoli pokrmů , polévek , salátů i k masu .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 1190 kJ / 284 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny25g
sacharidy0g
tuky24g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks vepřové kotlety bez kosti - každá přibližně 180 g
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 1 lžička česnekového prášku
  • 0.5 lžičky soli
  • 400 g konzervované kukuřice - scezená , okapaná
  • 1 ks větší červená paprika
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžíce másla
  • 300 ml masového vývaru

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 ° C.
  2. V pekáčku na lžíci oleje a lžíci másla opečte maso z obou stran .
  3. Maso osolte , posypte tymiánem , česnekem , přidejte vývar , přikryjte a dejte na 45 minut do předehřáté trouby.
  4. Maso odkryjte , papriku nakrájejte na malé kostičky a spolu s kukuřicí ji přidejte k masu .
  5. Maso dejte zpět do trouby a dopečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,80g
  • Sacharidy:

    57,80g
    • Cukry:

      2,80g
  • Tuky:

    202,88g
  • Vláknina:

    16,00g

Aktivita pro spálení: 284 kcal

35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

84

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s kukuřicí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat