Prostreno.cz

Vepřové kotlety se šalotkou a žampiony

Jednoduchá příprava vepřových kotlet s česnekem , šalotkou a žampiony .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 682 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy5g
tuky12g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks vepřové kotlety s kostí
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky mletého pepře
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 2 ks šalotky - oloupané, nakrájené na větší kostičky
  • 250 ml masového vývaru
  • 300 g žampionů - nakrájené na silnější plátky
  • 2 stroužky česneku - oloupaný ,nakrájený na silnější plátky
  • Na posypání
  • 0.5 hrnku nakrájené petrželky , nebo pažitky

Postup přípravy

  1. Vepřové kotlety z obou stran osolte a opepřete .
  2. V kastrolu rozehřejte dvě lžíce oleje a dvě lžíce másla . Přidejte kotlety a opečte je z obou stran.
  3. Kotlety posypte nakrájeným česnekem , nakrájenou šalotkou ,přidejte vývar, přikryjte a duste 30 minut .
  4. Po třiceti minutách dušení přidejte k masu na plátky nakrájené žampiony a maso duste doměkka .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,19g
  • Sacharidy:

    124,38g
    • Cukry:

      16,00g
  • Tuky:

    207,15g
  • Vláknina:

    31,72g

Aktivita pro spálení: 163 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety se šalotkou a žampiony

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat