Prostreno.cz

Vepřová panenka s hrachovými lusky

Toto jídlo je plné chuti . Šťavnaté kousky vepřové panenky s hrachovými lusky .

Ohodnotit
(5 hlasů)
12.04.2023 lanvin
50min

35min příprava

15min vaření

1330 kJ / 317 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na širší proužky .
  2. V malé misce smíchejte sójovou omáčku, med, zázvor a chilli vločky .
  3. Do misky dejte 4 lžíce marinády , přidejte maso , promíchejte a dejte na hodinu do chladničky. Zbytek marinády dejte stranou .
  4. Smíchejte kukuřičný škrob, pomerančovou šťávu , sůl , ocet a rezervovanou marinádu;
  5. Maso vyndejte z marinády .
  6. Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte 4 lžíce řepkového oleje a maso opékejte za stálého míchání 4–5 minut, nebo až bude maso měkké.
  7. Vepřové maso vyjměte z pánve a uchovejte v teple.
  8. Na stejnou pánev přidejte máslo , hrášek a za stálého míchání restujte 3 minuty , hrášek by měl zůstat křupavý .
  9. Vmíchejte směs kukuřičného škrobu ,přiveďte k varu a míchejte 1-2 minuty .
  10. K hrášku přidejte maso a směs promíchejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,30 g
  • Sacharidy:

    195,30 g
    • Cukry:

      95,80 g
  • Tuky:

    184,90 g
  • Vláknina:

    1,00 g

Aktivita pro spálení:

317 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

jablečný mošt

45,95 kcal / 100g
B0,1 g
S11,2 g
T0,1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s hrachovými lusky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba